Jaarclubreizen & Lustrumreizen

Je eigen lustrumreis met je jaarclub, dispuut of groep vrienden

Ben je een lustrumreis met je jaarclub of dispuut aan het plannen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van reizen voor studenten en ons wereldwijde netwerk van lokale operators kunnen we jou helpen met het samenstellen van de ideale jaarclubreis of lustrumreis wereldwijd.

Jullie eigen groep, jullie eigen reisleider

Een jaarclub- of lustrumreis maak je niet elk jaar mee. Daarom moet die ene reis uniek zijn. Daar speelt een ervaren reisleider, die de bestemming goed kent, een belangrijke rol in. De reisleider zorgt ervoor dat de tijdrovende en vaak vervelende taken tijdens de lustrumreis geregeld worden zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van de reis.

We bieden bij KILROY meer dan 1000 rondreizen en tours wereldwijd aan, welke je als individu bij ons kunt boeken. We hebben een gedeelte van die tours beschikbaar gemaakt voor jaarclubs en groepen studenten. Dat betekent dat we bestaande rondreizen en tours - die doorgaans meerdere keren per jaar vertrekken - beschikbaar kunnen stellen aan jullie groep, met je eigen reisleider.

Het voordeel van een bestaande tour is dat je tijdens de reis niet voor verrassingen komt te staan. De reisleider "runt" deze tour meerdere keren per jaar en weet hierdoor precies hoe en wat. Ook is het voor de reisleider op die manier makkelijker om hier en daar - op jullie verzoek - een kleine omweg te maken of ergens langer te blijven, zonder dat dit het reisschema in de war schopt.

Geen kuddegedrag

Ook al ben je met een groep en ken je elkaar waarschijnlijk al jaren, we zien jullie niet graag als een kudde schapen achter de reisleider aan lopen. Daarom geven onze reizen je, naast de vaste highlights, ruimte om op veel plekken met elkaar de boel te gaan verkennen.

 

Meer informatie en boeken

Wil je samen met KILROY jullie reis samenstellen, neem dan even contact met ons op via [email protected].

Contact