{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Top 5 populaire rondreizen door Azië

Top 5 populaire rondreizen door Azië

Top 5 populaire rondreizen door Azië

Ben je op zoek naar een reis die een beetje van de gebaande paden afwijkt en is jouw reisbestemming nog onbekend? Wat dacht je van een van deze rondreizen naar bestemmingen zoals Cambodja, Thailand of India? Reis rond in een groep met internationale leeftijdsgenoten door een van deze toffe bestemmingen! 

Hulp nodig? Kom langs voor persoonlijk advies

Accommodatie en vervoer zijn geregeld, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van alles om je heen. De prijzen van alle rondreizen zijn exclusief vliegtickets, wij helpen jou graag de beste deals te vinden om jouw reis compleet te maken.

1. Cambodja, Vietnam, Laos en Thailand

Heb je niet heel veel tijd om door Azië te reizen, maar wil je graag het meeste uit jouw reis in Zuidoost-Azië halen? Dan is deze rondreis zeker iets voor jou. Je reist in 30 dagen door Cambodja, Vietnam, Laos en Thailand met andere backpackers. Ga fietsen in Bangkok, vlieg met een tokkelbaan door de jungle, leer koken in Laos, zeil door Halong Bay, bezoek het wereldwonder Angkor Wat, ga zonnen en feesten in Sihanoukville en nog veel meer! Met deze rondreis zie je alle hoogtepunten, maar kom je ook op unieke plekken van Zuidoost-Azië.

Rondreis: Indochina Discovery

Chiang Mai, Thailand

 

2. Indonesië

Op deze toffe rondreis ontdek je samen met andere jonge reizigers de Indonesische eilanden Java en Bali. De reis begint in de hoofdstad Jakarta en eindigt in het stadje Kuta. Onderweg zie je indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals de boeddhistische Borobudur tempel, uitgestrekte theeplantages, de vulkanen Merapi en Bromo. Daarnaast ook kan je ook lekker genieten en zonnen op heerlijke stranden, jouw ogen uitkijken tijdens adembenemende zonsondergangen en de zee onveilig maken op jouw surfplank!

Rondreis: Indonesia on a Shoestring

Bali, Indonesië

3. Cambodja & Vietnam

Wil je graag meer zien van Zuidoost-Azië? Met deze rondreis ontdek je zowel Cambodja als Vietnam. Geniet van de witte stranden en neem een verfrissende duik in de wateren van Cambodja. Leer daarnaast over de gecompliceerde geschiedenis van het land en ontdek de lokale (eet)cultuur. Reis vervolgens door naar Vietnam en bezoek de vele historische bezienswaardigheden. Maak kennis met de lekkere Vietnamese keuken en bewonder de te gekke uitzichten tijdens de rondreis. Deze reis is een mix van cultuur, geschiedenis en toffe activiteiten!

Rondreis: Cambodia & Vietnam on a Shoestring

Cambodja

4. India

Een rondreis door India maak je niet zomaar, het land is ontzettend groot en divers. Op deze reis zie je in drie weken een groot deel van noordelijk India. Het avontuur begint in de hoofdstad Delhi, waar je een stadswandeling maakt en meer leert over de geschiedenis en cultuur van de stad. Stap vervolgens met een groep jonge backpackers op de trein vanaf Delhi en ervaar alles wat deze tocht voor jou in petto heeft. Geniet van een kameelsafari, kampeer in de woestijn, ontdek kleine dorpjes, bezoek lokale marktjes, bewonder indrukwekkende bezienswaardigheden, proef de Indiase keuken en nog veel meer!

Rondreis: India on a Shoestring

India

5. Vietnam, Laos & Thailand

Start jouw reisavontuur door Zuidoost-Azië in Ho Chi Minh Stad, Vietnam en reis vanuit het zuiden richting het noorden van het land. Bewonder drukke steden, geniet van mooie stranden, ontdek lokale winkeltjes, maak kennis met de traditionele Vietnamese keuken en bezoek de interessante bezienswaardigheden. Reis vervolgens naar Laos en stap op de fiets, neem een duik in het water, of maak een gave wandeling door de natuur. Er valt hier genoeg te beleven. Maak via de Mekong rivier de oversteek naar Thailand en waan je de laatste dagen van de rondreis in Chiang Mai en Bangkok!

Rondreis: Vietnam, Thailand & Laos on a shoestring

Ha Long Bay vietnam

Hulp nodig? Mail ons

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?