Eindexamens voorbij, wat nu?

Eindexamens voorbij, wat nu?

Je hebt weken met je neus in de boeken gezeten, stress en slapeloze nachten gehad. De eindexamens zijn voorbij en ineens heb je weken vrije tijd voordat je weer aan de slag moet. Wat is er dan fijner om jezelf te belonen met een reis en de wereld te ontdekken?! Ben jij wel in voor een avontuurtje en heb je zin in tropische stranden, een beetje cultuursnuiven en om een duik te nemen in de onderwaterwereld? Dan zijn deze reizen door Azië perfect om je eens flink uit te leven na al die stress!

Reis solo, maar niet alleen

Mochten je vrienden nou niet zo’n zin hebben in zo’n avontuur, maar laten je ouders je ook niet zo graag in je eentje naar de andere kant van de wereld reizen, dan is een groepsreis een heel goede optie. Het voordeel van een groepsreis is dat je nooit alleen bent! Alles wordt voor je geregeld door een ervaren gids die met de groep meereist. Zo ben je altijd veilig, kan jij optimaal genieten en leer je alle ins en outs over het land door deze lokale gids.

Rondreizen met de Explorers’ Club

Voorbeelden van zo’n rondreis zijn de reizen van de Explorers’ Club. Je reist dan met een groep avontuurlijke leefdtijdsgenoten naar Thailand, Indonesië of een combinatie van Zuidoost-Aziatische landen. Alle overnachtingen, de meeste activiteiten en een aantal maaltijden zijn inbegrepen. Ultiem afkicken van je eindexamens dus! Deze reizen vertrekken allemaal tussen juli en oktober:

Thailand - Jungle & beachlife

Thailand - Jungle & beachlife
27 dagen
Ziplinen door de jungle, trekken & kajakken door Laos, feesten op de Full Moon Party op Koh Phangan, chillen op Koh Tao en overnachten in een drijvende bungalow in Khao Sok.
Ik wil mee Meer informatie

Java, Bali, en Gili eilanden

Java, Bali, en Gili eilanden
26 dagen
De Bromovulkaan beklimmen, surfen op Java, overnachten op een homestay in een vissersdorpje, cultuursnuiven bij de Borobodur, snorkelen op Bali, rijstvelden bezoeken, zwemmen bij watervallen in Lombok én de beeldschone Gili eilanden bezoeken.
Ik wil mee Meer informatie

Thailand, Cambodja, Vietnam en Laos

Thailand, Cambodja, Vietnam en Laos
30 dagen
Fietsen in Bangkok, trekking en ziplinen door de jungle, kookcursus in Laos, zeilen door Halong Bay, wereldwonder Angkor Wat bewonderen, een boottocht door de Mekong, chillen en feesten in Sihanoukville.
Ik wil mee Meer informatie
Meer weten over de Explorers' Club?
Doe mee met de online infosessie
Lees ook
Contact