€50 korting op je vliegticket, rondreis of activiteit

  • 08 december 2017
  • Door Meghan
€50 korting op je vliegticket, rondreis of activiteit

Sta je op het punt om je vliegticket, rondreis of activiteit zoals surfen of duiken te boeken? Profiteer in december van €50 korting als je er direct een reisverzekering bij afsluit. Zo ga je voordelig én veilig op reis.

Waarom is een reisverzekering zo belangrijk?

Je denkt er liever niet aan als je bezig bent met het plannen van je reis, maar ongelukken kunnen altijd gebeuren. Van muggenbeten en een gebroken been tot aan het verliezen van je telefoon. Met een reisverzekering zorg je ervoor dat je in dit soort gevallen goed verzekerd bent, ook als je in het buitenland (als vrijwilliger) gaat werken. Een reisverzekering is vaak al nodig om deel te nemen aan een rondreis, zelfs al voor een tweedaagse surfcursus of trekking.

Wat biedt de verzekering van KILROY?

De reisverzekering van KILROY is speciaal gemaakt voor avontuurlijke backpackers. Waar de meeste reisverzekeringen geen extreme sporten als skydiven, raften, surfen en duiken dekt, doet onze dat wel. Mocht er iets gebeuren op reis, dan kan je gebruikmaken van onze 24/7 service. We staan dus altijd voor je klaar en dat voor de prijs van een biertje per dag.

Hoe krijg ik korting?

Je krijgt €50 korting als je via een travel specialist bij je vliegticket of tour (rondreizen en activiteiten als surfen, duiken, taalcursussen en meer) ook direct een reisverzekering afsluit. Kom langs in één van onze reisbureaus of vertel ons per mail welk vliegticket, rondreis of een van onze andere producten je graag wil boeken.

Let op: de korting geven we slechts 40 keer weg. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Wil jij €50 korting?
Mail KILROY

 

Voorwaarden

  • De korting geldt voor boekingen t/m 31 december 2017
  • De korting geldt alleen als er een reisverzekering direct wordt afgesloten bij vliegtickets of tours.
  • De korting kan 40 keer worden weggegeven.
Contact