Top 5 rondreizen in de VS

Top 5 rondreizen in de VS

Wil jij een rondreis maken door de VS maar liever niet in je eentje? Ga dan met één van deze toffe rondreizen van Trek America en ontdek de VS. De hotelovernachtingen zijn al voor je geregeld en de bus brengt je overal naar toe. Jij hoeft alleen nog maar te genieten! We zetten vijf toffe rondreizen voor je op een rijtje.

Voordelen van een groepsrondreis in de VS

  • Accommodatie en vervoer is inbegrepen.
  • Je reist met andere, internationale backpackers rond de 18 - 30 jaar oud.
  • De lokale gids neemt je mee van gebaande paden.
  • De gids spreekt goed Engels.
  • Je bezoekt de hoogtepunten van het land.
  • Niet de hele dag is volgepland, je hebt ook vrije tijd.

Het beste van het westen

De Western BLT La to San Fran rondreis brengt je in zeven dagen door west USA. Je kunt beginnen in Los Angeles, maar KILROY biedt de tour andersom ook aan waarbij je in San Fransisco begint. Tijdens de rondreis ga je naar de Grand Canyon, kan je gokken in Las Vegas en breng je een bezoek aan Yosemite National Park. De rondreis sluit af in San Fransisco waar je natuurlijk de bekende Golden Gate Bridge opzoekt. De stad heeft een echte hippie vibe! Hotels zijn vanaf de eerste dag inbegrepen. Accomodatie voor de laatste dag dien je zelf te regelen.

 

Californië, Grand Canyon, LA en Yosemite

Ook deze 14-daagse tour begint in Los Angeles. Het eerste deel van de reis bestaat uit dezelfde activiteiten als bovenstaande rondreis. Je bezoekt de Colorado River, Grand Canyon, Route 66, Las Vegas en Yosemite National Park. Waar je zou stoppen in San Francisco reis je nu de hele kust van Californië af. Tijdens de rit langs de California Coast bezoek je Santa Barbara en maak je een stop in Big Sur State Park voor een bijzonder uitzicht op de McWay Falls. Je eindigt weer in Los Angeles. 

 

Florida's stranden tot aan New York

Begin op de stranden van Miami en Panama City. Deze rondreis brengt je naar Graceland, de stad van Elvis Presley, en Nashville, de stad van de country muziek. Je bezoekt één van de drukst bezochte nationale parken; Appalachian Mountains. De tour eindigt in New York.

 

LA to NY

Maak die toffe roadtrip van west naar oost tijdens deze 21-daagse rondreis. Start in Los Angeles en reis via Route 66, de Grand Canyon, Santa Fe, Texas, Memphis richting Washington DC en uiteindelijk New York. Onderweg bezoek je onder andere Monument Valley en Carlsbad Caverns. Te gek! 

 

Het Wilde Westen

Om het echte Wilde Westen mee te maken, overnacht je in een Cowboy Kamp met diner in een Chuckwagon. Naast de Grand Canyon bezoek je ook Death Valley, Montezuma Castle en Sonoran Desert. Sightseeing in Las Vegas doe je natuurlijk per limo.

 

Lees ook
Contact