Onze 5 favoriete vrijwilligersprojecten in Thailand!

Onze 5 favoriete vrijwilligersprojecten in Thailand!

Maak het verschil met een vrijwilligersproject in Thailand. Zo'n project is jouw kans om de Thaise cultuur te ervaren op een unieke manier en meer te doen voor de Thaise bevolking. Tip: doe het vrijwilligersproject aan het begin van je reis, voordat je andere tours en activiteiten plant.  

Bij KILROY bieden we vrijwilligersprojecten aan met mensen, natuur en het beschermen van wildlife in Thailand aan. De projecten maken een serieuze impact en hebben allemaal hun eigen korte- en langetermijn doelstellingen. Begeleid door toegewijde locals en internationale staff, wordt elk project gedreven door passie en inzet. De projecten zijn een unieke kans om een andere kant van Thailand te zien: je ontmoet locals, kunt ontzettent veel leren én helpt met het beschermen van natuur en wildlife voor de toekomstige generaties. 

5 fantastische vrijwilligersprojecten in Thailand:

1. Coastal Conservation Project

Vanuit de kustprovincie Phang Nga werk jij aan het behouden van de natuur. De focus ligt op duurzaamheid. Wat jij gaat doen? Denk aan het schoonmaken van het strand tot het verzorgen van schildpadden. Dit takenpakket verschilt per seizoen. 

Minumum verblijf: 2 weken
Meer info: Thailand Coast Conservation Expedition - vanaf EUR 1463

Vrijwilligerswerk aan de kust in Thailand

2. Wildlife Rescue Center

Het Wildlife centrum is een thuis voor verschillende geredde vogels en dieren, zoals Aziatische beren, gibbons, makaken, civetkatten, lori's, luipaarden en viskatten. Het Wildlife Rescue Center streeft ernaar de dieren zo dicht mogelijk bij de natuur te laten leven. Als het kan, worden ze weer uitgezet in de natuur. Je kunt het vrijwilligersproject vanaf Bangkok in een paar uur bereiken. 

Minimum verblijf: 8 dagen
Meer info: Wildlife Rescue Center - vanaf EUR 353

Vrijwilligerswerk met Thaise wildlife


3. Elephant Refuge Centre

Dat in Thailand veel toeristen worden vermaakt door tijgers en olifanten, betekent nog niet dat de dieren dit ook leuk vinden. Gelukkig is er het Elephant Refuge Centre. Geredde tamme olifanten krijgen een plekje om te genieten van hun pensioen. Ze kunnen hier vrij in de natuur rondlopen.  

Minimum verblijf: 8 dagen
Meer info: Elephant Refuge - vanaf EUR 378

Vrijwilligerswerk met olifanten in Thailand

4. Bouw aan een toekomst in Singburi 

Wat je hier doet is zwaar, maar ontzettend goed! Je helpt met de bouw en het onderhoud van scholen en andere gebouwen. Als je de skills hebt, is er de mogelijkheid om Engelse les te geven.  

Minimum verblijf: 14 dagen
Meer info: Orphange Construction Effort - vanaf EUR 425

Bouw scholen in Thailand

5. Geef Engelse les in Singburi  

Help de lokale gemeenschap en breng tijd door met de lokale studenten door hen Engels te leren in een van de vele scholen in en rondom Singburi. 

Minimum verblijf: 28 dagen
Meer info: School Placement - vanaf EUR 850

Geef Engelse les Thailand

Je ziet 5 enorm verschillende vrijwilligersprojecten! Over de duur van vrijwilligerswerk geldt het volgende: minimale verblijfsduur is meestal langer als je met mensen en kinderen gaat werken. Ben jij één tot meerdere weken beschikbaar, denk dan eens aan vrijwilligerswerk!  

Wil je meer weten over vrijwilligersprojecten?
Neem contact met ons op!
Lees ook
Contact