Volg Lynn tijdens haar roadtrip door deze onbekende Australische provincies

Volg Lynn tijdens haar roadtrip door deze onbekende Australische provincies

Vergeet de Great Ocean Road, Fraser Island en de oostkust. Als je wil gaan roadtrippen in Australië rij dan vanaf het zuiden het binnenland in. Lynn van de Vorst rijdt in september met haar campervan door de mooie Australische Outback en neemt je mee naar het onbekende landschap van de Southern en Northen Territory.

Route "The Explorers Way"

Wil je de echte Outback-ervaring, het tropische noorden ontdekken en de wijnen uit de wijnregio's in het zuiden proeven, rij dan de Explorers Way. Al roadtrippend van Adelaide door South Australia naar Darwin door de Northern Territory krijg je een mooie indruk van de prachtige landschappen en fantastische nationale parken van deze Australische provincies. 

Lynn Van De Vorst

Lynn van de Vorst

Lynn is deze zomer afgestudeerd en gooit zichzelf gelijk in het diepe. Ze gaf zichzelf hét afstudeercadeau waar elke student van kan dromen; reizen met een campervan door Australië. Deze 21-jarige zuiderling, weliswaar wonend in Amsterdam, is gek op spelen met de Nederlandse taal, bruncht het liefst elke dag buiten de deur en maakt daar maar al te graag kiekjes van. Voor KILROY deelt ze dagelijks haar camperavonturen op onze Instagram vanaf half september.

The Explorers Way

De route die Lynn gaat rijden is The Explorers Way en gaat recht door de Outback.

Start in: Adelaide
Eindigt in: Darwin
Duur: 2 - 3 weken

Roadtrip the explorers way Australië

Huisje op wielen

Lynn zal de Ozzie outback ontdekken met haar eigen Mighty campervan dat tegelijkertijd haar huis op wielen zal zijn voor de komende drie weken. Misschien is deze campervan ook wel perfect voor jouw volgende avontuur?

Mighty Highball Campervan - 3 personen

vanaf 99
Mighty Highball Campervan - 3 personen
De Highball campervan is een populaire campervan voor roadtrips in Australië. Hij is geschikt voor twee personen, heeft een keukentje en een extra slaapplek én is voordelig!
Alle campervanmodellen Meer over deze campervan
Lees ook
Contact