Uniek vrijwilligersproject met kinderen en wildlife in Zuid-Afrika

Uniek vrijwilligersproject met kinderen en wildlife in Zuid-Afrika

Kansarme kinderen uit de Townships van Kaapstad kunnen deze winter voor het eerst op ‘vakantie’. Ze gaan hun eigen land ontdekken, nemen deel aan een surfprogramma en gaan als vrijwilliger werken bij een wildlife project. Maar daarvoor zijn ze nog wel op zoek naar een sponsorbuddy! 

Het project Surf 4 Change

Vrijwilligersorganisatie SAVE uit Zuid-Afrika maakt het voor kansarme kinderen mogelijk om de townships te verlaten en in december 2017 op 'vakantie' in eigen land te gaan. Deze kinderen doen mee met het Adventure Surf Club Project waarbij SAVE gratis surflessen geeft. Met het project Surf 4 Change wordt het voor deze kids mogelijk om Kaapstad te verlaten en de Garden Route en wildlife te ervaren.

 

Sponsorbuddies gezocht

Wil jij een buddy worden van één van deze kinderen, dan gaan jullie samen leren surfen, samen die roadtrip maken langs de Garden Route en samen aan de slag bij verschillende wildlife projecten. Als buddy word je gekoppeld aan één van deze kinderen waarmee je dit unieke avontuur gaat beleven! Het Surf4Change is van 11 december t/m 20 december 2017.

Tafelberg in Kaapstad, Zuid-Afrika 

Het vrijwilligersproject in het kort:

 • Maak een rondreis langs de Garden Route
 • Leer surfen, surf samen met je buddy en doe mee aan competities
 • Maak kennis met de Zuid-Afrikaanse cultuur
 • Geef kansarme kinderen een bijzondere ervaring en ga samen op avontuur
 • Vrijwilligerswerk met wildlife - de projecten staan in het teken van educatie. Je leert één dag over olifanten en krijgt de gelegenheid ze te voeden en wassen. De andere twee dagen vrijwilligerswerk staan in het teken van katachtigen. 

Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika

Surf 4 Change is inclusief

 • Accommodatie
 • Drie maaltijden per dag
 • Transfer tussen alle bestemmingen
 • Surflessen met surfuitrusting
 • Vrijwilligerswerk met wildlife 
 • Wandeling door Kaapstad met een lokale gids
 • Sponsporgeld om jouw buddy een geweldige vakantie te geven
 • Een unieke ervaring met Zuid-Afrikaanse kinderen

Vliegticket is niet inbegrepen.

Wil je meer informatie over dit vrijwilligersproject?
Contact KILROY
Lees ook
Contact