Wifi-wachtwoorden van luchthavens wereldwijd

Wifi-wachtwoorden van luchthavens wereldwijd

Bij veel Europese luchthavens vind je vaak wel gratis wifi, maar dan alleen met een slecht signaal of voor een half uur. En wat is een halfuur als je een lange overstap hebt? Precies niks. Met deze wifi-wachtwoorden wordt het wachten op het vliegveld een stuk fijner!

Of je nu in een hotel, restaurant of op de luchthaven bent, je checkt altijd wel even of er gratis wifi beschikbaar is. En heb je er een gevonden, dan is het vaak maar van korte duur. Daar heeft Anil Polat wat op gevonden. In de laatste jaren heeft hij al meer dan tachtig landen bezocht en weet als geen ander hoe gratis wifi van pas kan komen op het vliegveld. Hij heeft de wifi-wachtwoorden van veel luchthavens in een interactieve kaart verzameld.

Hoe werkt het? 

Klik op het vliegveld waar je je bevindt en het wordt gelijk duidelijk welke wifi het beste werkt. Kies een van de opties en login met de genoemde logingegevens. Tada, wifi! Je vindt er nog niet alle luchthavens op, maar heel veel is er al wel te vinden. De lijst wordt nog steeds bijgewerkt. 

 

Wil jij de wereld rondreizen? Wellicht vind je dit dan ook interessant:

Lees ook
Contact