Korting op groepsreizen in Azië

Korting op groepsreizen in Azië

Wil jij deze zomer een toffe rondreis maken in Azië? En doe je dat het liefst met een groep reizigers van jouw leeftijd? Dan moet je zeker deze rondreizen door Sri Lanka, Indonesië, Thailand en Myanmar checken. Je boekt ze nu namelijk met een fijne korting!

Reizen met G Adventures

G Adventures biedt al sinds 1990 mooie rondreizen op alle uithoeken van de wereld aan. De Engelstalige gids vertelt je alle ins en outs, je bezoekt projecten van Plan Terra, de non-profit organisatie van G Adventures, én je krijgt genoeg vrije tijd om zelf op ontdekking te gaan. Accommodatie, bijna alle maaltijden en vervoer zijn inbegrepen. Ideaal dus!

Voorwaarden

  • Boeken tussen 19 en 30 juni 2017
  • Reizen tussen 19 juni en 30 september 2017
  • 10% korting op geselecteerde groepsreizen in Azië

Indonesia On A Shoestring route

Indonesia on a Shoestring - vanaf €1369 voor €1232

Java naar Bali in 15 dagen

Deze reis neemt je mee van de grote, drukke steden in Java naar de mooie, relaxte stranden van Bali. Natuurlijk breng je een bezoek aan de bekende Brobudur tempel én ga je de Bromoberg beklimmen. Hier zal je een nachtje verblijven om de ochtend daarna de zonsopgang te zien vanaf de berg. Op Bali kan je weer uitrusten en kan je de mooie rijstvelden van Ubud ontdekken.

Boek met korting

 

Myanmar On A Shoestring route

Myanmar on a Shoestring - vanaf €1499 voor €1349

Myanmar is nog niet lang open voor toeristen. Je gaat hier terug in de tijd! We kunnen het hier in woorden proberen te omschrijven, maar je kunt het echt beter zelf gaan ontdekken... Vanaf Thailand reis je naar Myanmar om het hele land te verkennen, dit doe je lopend, met de bus en per vliegtuig. Je gaat de tempels van Bagan bekijken, rijstvelden bezoeken en Birmese bergstammen ontmoeten. Je bent nu nog op tijd om Myanmar te ontdekken, voordat het overstroomt met toeristen. Het zal je niet tegenvallen!

Boek met korting

 

Northern Thailand Hilltribes Trek route

Northern Thailand Hilltribes Trek - vanaf €299 voor €269

Deze reis neemt je ver mee de bergen in! Je reist langs rijstvelden, ontmoet locals en hebt uitzicht over prachtige valleien. Een lokale medicijnman vertelt over oeroude geneeswijzen en bezoekt de diepe grotten van Tham Lod met een raft gemaakt van bamboe. Je zult zelf zien dat het Noorden van Thailand Magisch is - als je het weet te vinden. Met deze tour lukt dat! 

Boek met korting

 

Sri Lanka On A Shoestring route

Sri Lanka on a Shoestring - vanaf €949  voor €854

Negombo naar Colombo in 12 dagen

Je zal je gaan verbazen hoe groen Sri Lanka is. Dat komt niet alleen door het klimaat, maar ook door de vele theeplantages waar het land bekend om staat. Een van de mooiste treinreizen ter wereld kan je maken in Sri Lanka en deze staat dan natuurlijk ook op de planning. Net zoals een hike in Horton Plains National Park om het 'einde van de wereld' te zien.

Boek met korting
Contact