Retourticket Manilla + 1 overnachting vanaf €675

Retourticket Manilla + 1 overnachting vanaf €675

Let op: het is op dit moment niet mogelijk om dit pakket te boeken.

Elke backpackersdroom komt uit als je reist naar de Filipijnen. Het kristalheldere water, de duizenden eilanden, vele vulkanen, mooie duikspots en de relaxte sfeer maakt de Filipijnen tot een perfecte backpackbestemming. Stippel je route uit, check de beste reistijd en je bent ready to go. Je boekt nu voordelig een flexibel retourticket met Qatar Airways én je eerste overnachting in Manilla vanaf €675.

Backpacken in de Filipijnen

Maak een stopover in Doha, Qatar

Comfortabel en flexibel vliegen willen we het liefst allemaal. En ben je een backpacker op budget, dan komt deze deal je zeker goed uit. Qatar Airways brengt je via Doha naar eindbestemming Manilla. Heb je wat dagen over en vind je het tof om het rijke en moderne Doha te ontdekken, dan kan je een stopover in Doha aan je route toevoegen.

Gratis stopover in Doha, Qatar

Voordelen Qatar Airways studenten- en jongerentickets

 • Wijzig data vliegticket voor of na vertrek:
  Het is mogelijk om de data van je vliegticket te wijzigen, mits er beschikbaarheid is natuurlijk. Dus als je plannen zijn gewijzigd en je ergens langer of juist korter wil blijven, doe dan via het change ticket formulier een aanvraag om je vliegticket te wijzigen.
 • Studenten- en jongerentickets zijn extra voordelig
  En juist niet duurder door de flexibiliteit. Studenten- en jongerentickets zijn vaak goedkoper dan reguliere vliegtickets.
 • Geschikt voor studenten én jongeren tot 30 jaar
  Ben jij jonger dan 30 of beschik je over een ISIC kaart? Dan kom je in aanmerking voor deze studenten- en jongerentickets. 
 • Optioneel: stopover in Doha
  Verblijf een aantal dagen in deze magische stad vol wolkenkrabbers met spiegelend glas.

Begin je reis goed met een startpakketje

Na een lange vlucht wil je niets liever dan snel naar je hotel of hostel, je spullen op bed gooien en je even opfrissen voordat je de stad gaat verkennen. Met een startpakketje heb je dat goed geregeld. Je aankomst op de drukke luchthaven van Manilla kan nog wat overweldigend zijn, dus laat je door een chauffeur ophalen en brengen naar het mooie Z Hostel. Hier verblijf je één nacht inclusief ontbijt. Zo begin je je reis in de Filipijnen goed.

Z Hostel Manilla dakterras

Het dakterras van Z Hostel
Z Hostel staat bekend om haar dakterras met geweldig uitzicht over Manilla. 's Avonds verandert het terras in een bar waar veel jongeren van over de hele wereld te vinden zijn. 

Vlucht + startpakketje vanaf €675

Boek nu je retourvlucht met Qatar Airways naar de Filipijnen én het startpakketje samen vanaf €675. Dit bestaat uit:

 • Flexibel studenten-/jongeren retourticket Amsterdam - Manilla
 • Luchthaven transfer naar het hostel
 • Één overnachting in het Z Hostel 
 • Ontbijt

Retourticket Manilla Startpakketje

vanaf 675
Retourticket Manilla  Startpakketje
Vlieg flexibel, voordelig en comfortabel met Qatar Airways vanaf Amsterdam via Doha naar de Filipijnen. Een chauffeur haalt je op van het vliegveld en brengt je naar het Z Hostel voor een overnachting met ontbijt in Manilla.
Meer info en boeken

Let op: vluchtprijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en hoogseizoen. Vraag onze Travel Specialists voor actuele vluchtprijzen naar Manilla. 

Wat te doen in de Filipijnen?

Nog geen idee wat je allemaal kan doen in de Filipijnen? No worries! Wij hebben genoeg ideeën voor je. 

Vliegen met Qatar Airways naar de Filipijnen

Backpacken in de Filipijnen 

Lees ook
Contact