Win dit wereldticket met Air New Zealand

Win dit wereldticket met Air New Zealand

Dit wereldticket is Sweet As Bro, zoals ze dat alleen in Nieuw-Zeeland kunnen zeggen. Op deze route leer je niet alleen de taal van de Kiwi's, maar stop je ook in het reusachtige China, reis je door de beeldschone natuur van Westelijk Canada en spot je beroemdheden in LA. En het mooie is, wij geven er samen met Air New Zealand twee weg!

De route van dit wereldticket 

Je maakt een wereldreis via Azië waar je overland reist van Peking naar Hong Kong. Hoe je dat doet, ligt aan jou. Dat kan met het openbaar vervoer, een busreis of groepsreis. Ook in Nieuw-Zeeland beslis je zelf hoe je van het noorden naar het zuiden reist. De meeste backpackers doen dat met een huurauto en maken een roadtrip van het ene eiland naar het andere. Het laatste deel van je reis is in Noord-Amerika, waarbij je van Canada overland naar Amerika reist.

✈️ Amsterdam - Peking // Hong Kong - Auckland // Christchurch - Vancouver // Los Angeles - Amsterdam

Wereldticket Sweet As Bro

Meer info over Wereldticket Sweet As Bro

Win dit wereldticket ter waarde van €1525

Wie wil dat nou niet? Doe mee met onze winactie op Facebook en maak kans op deze geweldige prijs van Air New Zealand.

Lees ook
Contact