3x Kaapstad anders ontdekken

3x Kaapstad anders ontdekken

Reis je naar Zuid-Afrika dan is de kans groot dat je aankomt in Kaapstad. Wij hebben drie originele suggesties voor jou hoe jij Kaapstad het best kan ontdekken!   

Eten uit Kaapstad, Zuid-Afrika

Kaapstad ontdekken met eten

Eten? Ja, eten. Deze tour is perfect voor de foodies onder ons. Vijf dagen lang proef je de Zuid-Afrikaanse keuken. Een welkomst BBQ, wijnproeverij, Afrikaans diner inclusief show en Afrikaanse kookles zitten hier onder andere bij in. Je verblijft in het vijf-sterren backpacker hostel dat vlakbij het strand ligt, bezoekt een township en hebt de mogelijkheid om Robben Island te bezoeken.

 

De Tafelberg beklimmen in Kaapstad

Kaapstad combineren met sport

Wie denkt dat je met deze tour acht dagen kapot moet gaan, heeft het fout. Acht dagen lang combineer je bezienswaardigheden, uitstapjes, kooklessen of vrije tijd met iets sportiefs. Zo staan er onder andere cardiolessen, pilates op het strand, surfen en de Tafelberg beklimmen (en optioneel abseilen) op de planning. Ideaal voor de actieve reiziger of als je jezelf een keer wil uitdagen!

 

Kite surfers in Kaapstad

Kaapstad op budget

Veel zien en overnachten met een klein budget? Dat kan! Je overnacht twee dagen in een vijf-sterren backpacker hostel inclusief ontbijt en een traditionele Afrikaanse BBQ. Je kan kiezen om een wandeling met gids te maken of te hoppen met de hop-on hop-off bus die je langs alle highlights van Kaapstad brengt. Beide zijn inbegrepen. Daarnaast word je vanaf het vliegveld opgehaald en krijg je een buspas voor de lokale bus. De invulling van je dag kan je dus helemaal zelf bepalen!

 

Lees ook
Contact