{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 bestemmingen voor solo reizigers

Alleen op reis met KILROY

5 bestemmingen voor solo reizigers

Hoe tof is het om op reis te gaan en alleen maar te doen waar je zelf zin in hebt! Dat kan als je alleen op reis gaat. Je bent dan zo vrij om te gaan en staan waar je wilt, bij gezellige mensen aan te haken en eventueel een groepsreis te boeken als je even niet alleen wilt zijn. Bij KILROY hebben we allemaal wel eens alleen gereisd en iedereen zegt "Ik ben eigenlijk nooit alleen geweest". Je ontmoet altijd enthousiaste mensen in het vliegtuig, in de bus, in het hostel of tijdens een activiteit. Welke landen zijn nou goed voor een solotripje?

Kom langs en bespreek je reisplannen

Wereldticket Alleen op Reis

Met het wereldticket Alleen op Reis bezoek je makkelijk te bereizen landen voor solo reizigers. Boek een groepsreis, hop-on hop-off met een flexibele buspas en slaap in hostels om tijdens je reis andere backpackers te ontmoeten.

✈️ Amsterdam - Bangkok - Sydney // Cairns - Auckland - Fiji - Los Angeles - Amsterdam
// = zelf over land reizen, geen vlucht

Wereldticket Alleen op Reis

Reis alleen naar Indochina

Indochina is geen combinatie van Indonesië en China, maar juist de landen hier tussen in. Het gaat dus om Vietnam, Laos, Cambodja en Thailand. Het is prima hier alleen naartoe te reizen. Er zijn overal goede hostels en voorzieningen voor backpackers.

Local in vallei Sapa | Alleen op reis 5 bestemmingen | KILROY

Reis alleen naar Australië

Australië is een walhalla voor backpackers! Voor soloreizigers is het geen probleem Australië te verkennen. Het mooie van Australië is dat ze hier Engels spreken, waardoor het communiceren een stuk makkelijker gaat. Vooral de oostkust van Australië is populair. Je kunt vaak zo een lift krijgen van andere backpackers met een auto of je kunt met een buspas de westkust verkennen. 

Krabbetje op Fraser Island in Australië | Alleen op reis 5 bestemmingen | KILROY

Reis alleen naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een compact land met een geweldige natuur. De meeste backpackers maken een combinatie van Australië en Nieuw-Zeeland. Je zult in Nieuw-Zeeland outdoorfanaten vinden, maar ook mensen die alleen reizen of met een buspas het land verkennen. Er zijn in elke belangrijke plek i-Sites waar je gratis informatie in kunt winnen. Ook kun je in elke plaats wel hostels vinden waar je backpackers ontmoet.

Uitzicht over meer bij zonsondergang Milford Sound in Nieuw-Zeeland | Alleen op reis 5 bestemmingen | KILROY

Reis alleen naar Costa Rica

Costa Rica is een pareltje gelegen in Centraal-Amerika. Dat ze hier Spaans spreken maakt niet uit, met handen voeten en wat Engels kom je al heel ver. Boek een groepsreis of reis zelf met het openbaar vervoer. Costa Rica zit vol met avontuurlijke activiteiten.

Kajakken in Costa Rica | Alleen op reis met KILROY

Reis alleen naar Bali

Bali is een eiland van Indonesië en niet alleen razend populair bij Nederlanders, maar ook bij Australiërs en andere culturen. Kuta is een echte partybestemming voor jongeren. Maar ook voor duik- en surfliefhebbers is het hier geweldig. Op Nusa Lembongan, een eilandje ten zuiden van Bali, kan je duiken met mantaroggen. Blijf je liever meer aan de oppervlakte, ga dan surfen in het surfdorpje Canggu. Hier hangt een super relaxte sfeer en vind je veel Australische surfdudes- en chicks. Ben je nog geen pro of heb je überhaupt nog nooit op een surfplank gestaan? Verblijf dan een week in ons toffe surfkamp in Canggu om het surfen onder de knie te krijgen.

Aapjes op Bali, Indonesië | Alleen op reis met KILROY

Veilig op reis

Als je zeker wilt zijn dat het op jouw bestemming veilig is, raden we je aan om voor je vertrek het reisadvies op de website van de overheid te checken. Gebruik altijd je gezonde verstand en plan jouw reis goed van te voren. Boek jouw hostel of startpakketje vooraf of maak een georganiseerde rondreis. Mocht je leuke mensen leren kennen, daarmee verder willen reizen en een andere route bereizen dan kun je je plannen alsnog onderweg aanpassen.

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?