Tips voor reizen in Europa deze zomer

  • 12 april 2018
  • Door Twan
Tips voor reizen in Europa deze zomer

Is Azië volgeboekt, Australië te ver weg en Amerika te duur, dan hebben we altijd nog ons eigen continent. Ondanks dat KILROY gespecialiseerd is in verre reizen, is er ook in Europa genoeg te boeken via KILROY. Wordt het deze zomer een Europese bestemming, check dan onze suggesties.

1. Leer (kite)surfen in Portugal

Altijd al willen leren surfen? Je hoeft er niet voor naar Australië. Een van de surf camps waar wij mee samenwerken ligt in Ericeira of Esposende, Portugal. Kies uit diverse soorten accommodatie en het aantal weken waarin je wilt leren surfen. Er is nog plek in juli, augustus en september.

 

2. Duiken in, op en rond Malta

Denk je aan duiken, dan denk je aan Malta. Wacht ff, huh? Juist ja. In de wateren rondom het eiland liggen diverse scheepswrakken, iets wat zeer bijzonder is om mee te maken tijdens je duik in het diepe. En wat helemaal uniek is, is dat je ook tijdens je PADI duikcursus deze wrakken kunt bezoeken. Dit is mogelijk, omdat sommige wrakken in ondiep water liggen. Kies uit een fundive (ervaren duikers) of PADI duikcursus (beginners).

 

3. Lang weekend of week in IJsland

Je zomervakantie in IJsland doorbrengen klinkt misschien als een tegenstrijdigheid, maar niets is minder waar. IJsland is prachtig en vooral in de zomer is er heel erg veel te doen. Wist je bijvoorbeeld dat je hier een duikspot hebt die vaak genoemd wordt in de top 10 beste duikspots ter wereld? En wat dacht je van raften, vulkanen beklimmen, afdalen in ijsgrotten, walvissen spotten en hiken over gletsjers. Oh, en dat alles gecombineerd met een lekker biertje in het levendige uitgaansleven van Reykjavik.

 

4. Zeilen in Kroatië, Turkije of Griekenland

Met deze zeilreizen vaar je langs prachtige eilanden in Kroatië, Turkije en Griekenland. Kies uit diverse zeilroutes van 8 tot 22 dagen aan boord van de 50-meter lange zeiljachten. Onderweg ga je diverse keren van boord om de highlights te verkennen, te snorkelen en te ontspannen. 

 

5. Rondreizen door Turkije

Turkije is meer dan de bekende feestbestemmingen (al weerhouden we je er niet van om helemaal los te gaan in alle kustplaatsen). Maak een rondreis langs diverse highlights van Turkije. Je zult versteld staan van de schoonheid van het land.

 

Meer informatie en boekingen

Wil je één van deze reizen boeken of heb je andere plannen voor de zomer waar we je mee kunnen helpen? Kom dan langs of neem contact op met onze Travel Specialists. 

Lees ook
Contact