In search of

Onze nieuwe 'In Search Of'-serie volgt de reis van drie jonge ontdekkers, die elk met hun eigen onderscheidend talent hun thuisland verlaten en op zoek gaan naar hun persoonlijke Holy Grail. Van Johannesburg naar Kathmandu en Nanjing volgen we deze reizigers naar plaatsen die nog niet ontdekt zijn. Vinden ze wat ze zoeken?

Zoals we in de 'In Search Of'-serie laten zien, is reizen veel meer dan alleen je thuis verlaten. Het is een bijzondere ervaring die ons in staat stelt om onze passies te volgen, om geïnspireerd te worden door mensen die we ontmoeten en dingen die we onderweg zien. Reizen leert je meer over de wereld en laat je verschillende culturen begrijpen. Voor ons kan dat een groot verschil maken. Het laat je anders denken en geeft je een nieuwe kijk op de wereld. 

In Search Of Pantsula

In Search Of Pantsula
Volg de Noorse danseres Mariama op haar reis naar Johannesburg om de Zuid-Afrika's inheemse dans en muziekcultuur te ontdekken die Pantsula heet.
Bekijk de afleveringen

In Search Of Chinese flavours

In Search Of Chinese flavours
Deense chefkok Rasmus L. Jonasson kan fantastische gerechten maken die zelfs op de grootste criticus indruk zal maken. Maar, kan hij de lokale Chinese chefs bijhouden? Je ziet het in zijn afleveringen.
Bekijk de afleveringen

In search of the skating culture in Nepal

In search of the skating culture in Nepal
Pro-skater Douwe Macare reist naar Nepal en ontdekt samen met zijn skateboard de opkomende skateboard cultuur in Kathmandu en Pokhara.
Bekijk de afleveringen

 

Wat doet KILROY?

De 'In Search Of'-serie weerspiegelt wat wij dagelijks bij KILROY doen. We weten dat onze reizigers op zoek zijn naar het unieke. Door onze kennis te combineren met de wensen van onze reizigers stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen voor de moderne avonturiers.

Het maakt voor ons niets uit of je passie of talent hebt voor surfen, dansen, mode, koken, natuur, fotografie, dieren of iets anders. Onze expertise ligt in het zien wat jou als ontdekker drijft en waar jij naar op zoek bent, daar willen we jou krijgen. Lees hier wat KILROY allemaal voor jou kan doen

Contact