Online boekingen

Het online support team is gevestigd in Denemarken en zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 08.00 – 19.30 uur en op vrijdag van 10.00 - 16.00. In de weekenden is de afdeling gesloten. Bel het online service centre op +45 33 48 07 75.

Wat te doen buiten openingstijden?

Als er zich urgente zaken voordoen wanneer de online afdeling gesloten is, neem dan direct contact op met de betreffende luchtvaartmaatschappij. Vermeld hierbij het reserveringsnummer van de luchtvaartmaatschappij en geef duidelijk aan dat wij gesloten zijn.

Datum wijzigen van je vliegticket

Wil je de datum van je ticket wijzigen, gebruik dan het Change Ticket formulier. Jouw wijziging wordt dan in behandeling genomen door ons internationale ticketafdeling. We adviseren je de aanvraag voor de wijziging minimaal 72 uur voor de originele vertrekdatum te sturen. Vertrek je in minder dan 72 uur, bel ons op +45 33 48 07 75

Change ticket

 

Vragen over vliegtickets

Heb je via de website een ticket bij ons geboekt en staat het antwoord niet bij de veelgestelde vragen, gebruik dan onderstaand formulier om vragen te stellen aan ons online support team.

Schrijf altijd in het Engels a.u.b. / Please write in English only

Please fill in all fields

 

 

E.g.: ABCDEF

 

Send

If you would like to change the date or route on your ticket, we kindly ask you to use our Change ticket form

 

Contact