Change ticket

Het is altijd mogelijk een wijzigingsverzoek bij ons in te dienen om de datum of route van je ticket te wijzigen. Houd er wel rekening mee dat niet ieder ticket wijzigbaar is. Onze ticketafdeling is internationaal, daarom zal de aanvraag in het Engels verstuurd worden.

Hoe kan ik mijn ticket wijzigen?

1. Vul het ticketwijzigingsformulier hieronder in en klik op submit change request.

2. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of het ticket wijzigbaar is. Ook geven we aan of de luchtvaartmaatschappij hiervoor kosten rekent en of er een prijsverschil is voor de nieuwe datum of route. KILROY rekent standaard 75 EUR per persoon voor een wijziging die wordt doorgevoerd.

3. Bevestig de wijziging(en) met bijbehorende kosten door te betalen via de betalingslink in de email. Het ticket is gewijzigd.

Belangrijke informatie

KILROY verandert alle tickets conform de regels van de luchtvaartmaatschappijen. Veel tickets zijn wijzigbaar, maar helaas geldt dat niet voor alle tickets. Een lage ticketprijs zorgt vaak voor minder flexibiliteit.

Kosten ticketwijziging

Bij veel tickets is het mogelijk om de datum te wijzigen en vaak ook nog de route. Alle ticketwijzigingen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid. Een wijziging kan daarom niet worden gegarandeerd. De luchtvaartmaatschappijen rekenen meestal ook kosten voor de wijziging, hierdoor kan er een prijsverschil ontstaan. KILROY berekent deze kosten door aan jou, naast onze eigen wijzigingskosten van 75 EUR.

Openingstijden ticketafdeling

We adviseren je de aanvraag voor de wijziging minimaal 72 uur voor de originele vertrekdatum te sturen. Vertrek je in minder dan 72 uur, bel ons dan op +31 20 26 23 682

Maandag t/m donderdag: 08:00 - 20:00 (CET)
Vrijdag: 08:00 - 18:00 (CET)
Zaterdag en zondag: 10:00 - 16:00 (CET)

Gesloten op de volgende feestdagen: 01jan18 / 25mar18 / 29mar18 / 30mar18 / 01apr18 / 02apr18 / 27apr18 / 10mei18 / 20mei18 / 21mei18 / 05jun18 / 24dec18 / 25dec18 / 26dec18 / 31dec18

Let op!
Houd er rekening mee dat je alleen een aanvraag doet door onderstaand formulier in te vullen. De wijziging voor je ticket is pas akkoord als je een bevestigingsmail van ons ontvangt.

Your personal details

Passenger 1

 

 

Your ticket details

E.g.: ABCDEF or AB1234

Confirm change request
Submit change request

Algemene voorwaarden voor ticketwijzigingen

KILROY rekent EUR 75 per persoon voor een ticketwijziging. KILROY berekent ook de wijzigingskosten van de luchtvaartmaatschappij door en het eventuele tariefverschil.

Als je een wijzigingsverzoek indient, ontvang je van ons een email met een nieuw reisschema en een betaallink. Na ontvangst van jouw betaling zullen we het ticket omboeken.

Als je een wijziging wilt aanvragen voor meerdere passagiers in één boeking, dien je de namen van de betreffende passagiers toe te voegen in het formulier door te klikken op ‘toevoegen passagier’. Alleen de passagiers wiens naam toegevoegd is aan het formulier ontvangen van ons een aanbod voor het wijzigingsverzoek.

Wanneer je de aanvraag voor de wijziging doet via het formulier, is dit slechts een aanvraag. Het is niet de daadwerkelijke wijziging. De wijziging wordt pas doorgevoerd nadat we een voorstel hebben gedaan en de betaling hebben ontvangen voor de wijziging. Tot dat moment geldt jouw bestaande, originele boeking.  

Contact