Zo haal je alles uit je reis: Wonderlust Workshop

KILROY Den Haag, Den Haag
Zo haal je alles uit je reis: Wonderlust Workshop
Ga je binnenkort voor het eerst op reis of ben je al langer besmet met het reisvirus? Na deze interactieve en inspirerende workshop zit er alvast een dosis plezier, inspiratie en zelfvertrouwen in je backpack. Dan hoef jij alleen nog je kleren in te pakken.

Ooit gedacht dat jouw reis en een ballon iets gemeen hebben? Aan de hand van een ballon maken we tijdens deze workshop een reis langs de drie onderdelen van jouw avontuur die net als in de Wonderlust Journal aan bod komen: 

  • Before you go, wat wil jij eigenlijk uit je reis halen?
  • On the road, Bye Comfort zone
  • Going home, als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. 

Merel Stegeman, de auteur van de Wonderlust Journal, neemt je mee om alvast een stap(je) richting het leven van je dromen te zetten en geeft je alle ruimte om alles uit jouw avontuur te gaan halen. Let’s Explore, Create & Shine. 

Wonderlust Workshop

Over Merel Stegeman

Met een grote liefde voor avontuur heeft Merel in haar eentje de hele wereld over gereisd. Al schrijvende in haar reisdagboek miste ze de vragen die haar uitdaagde om te ontdekken wat echt belangrijk voor haar was. Dit was de inspiratie voor het ontwikkelen van de Wonderlust Journal, een combinatie van haar liefde voor reizen, illustreren, ontwikkelen & inspireren.

Programma

19.00    Deur open
19.15    Een korte inleiding over KILROY en Wonderlust 
19.30    Start Wonderlust Workshop
20.15    Pauze. Biertje?
20:30    Vervolg Wonderlust Workshop
21.00    Vragenrondje                      
21.15    Drankje na?

Ben je erbij?

Vergeet je niet aan te melden om je plekje veilig te stellen! Voor meer informatie of vragen over de reisavond(en), stel dan jouw vraag in het evenement op Facebook. 

Meld je aan voor het evenement

 

 

 

Bijna vol

Aanmelden
Contact