Florida

Key West is de perfecte bestemming voor relaxen en feesten!
 

Reizen naar Florida

Florida wordt ook wel "The Sunshine State" genoemd: het is hier het hele jaar door warm! Reizen naar Florida is reizen naar zon en warmte. Florida heeft langgestrekte zandstranden, moerassen en een flinke dosis entertainment! Boek je reis naar Florida bij KILROY.

Een reis naar Florida zal je niet teleurstellen. Al veel backpackers gingen je voor met een roadtrip door deze zonnige staat. Reizen door Florida is leuk voor iedereen: van grote pretparken, met een hovercraft door de Everglades racen, feesten op stranden en citytrippen in toffe steden.

Roadtrippen door Florida

Florida is net zoals de meeste bestemmingen in Amerika het beste te verkennen per auto. Huur je auto, campervan of camper bij KILROY en maak een roadtrip door Florida. We raden je aan om je Florida-tour te starten in Miami en te eindigen in Orlando - of vice versa. Je kunt ook een grote tour doen die de steden langs de westkust van Florida zoals Tampa, Jacksonville, Tallahassee en Pensacola aandoen.

Vliegtickets naar Florida

Boek een combinatieticket naar bijvoorbeeld Miami, maak een roadtrip naar Orlando en vlieg vanuit daar terug of vice versa. KILROY helpt je met vliegtickets waarbij je gemakkelijk tussen de verschillende steden kunt reizen.

Florida's stranden en moerassen

Reizen door Florida is niet compleet zonder een bezoek aan twee van de grootste attracties van de staat: de stranden en de moerassen. Een van de populairste stranden is South Beach in de buurt van Miami. Palm Beach, dat wat meer in het noorden ligt, is ook een goede strandbestemming!

In het beroemde Everglades National Park vind je fascinerende moerassen. Everglades is een groot subtropisch moeras ten zuidwesten van Miami, ga hier op een cruise over de moerassen, terwijl je allerlei alligators, flamingo's en andere fascinerende vogels tegenkomt.

Miami in Florida

Er bestaat geen twijfel over dat Miami de meest beroemde en populaire stad van Florida is. Lees hier alles over Miami.

Orlando: orka's en ruimte raketten

Orlando is samen met Miami de populairste stad van Florida voor toeristen en backpackers. Orlando is onder meer bekende vanwege de grote thema- en pretparken, zoals Disney World en Sea World. Je hebt zeker een hele dag nodig om alles uit je bezoek te halen, en dan nog heb je niet alles gezien! Andere populaire entertainmentparken zijn Universal Studios, Island of Adventure, Busch Gardens en Silver Springs.

Op de rand van Orlando, ca. 1 uur rijden naar het oosten, ligt de beroemde Cape Canaveral, die zijn roem vooral te danken heeft aan het Kennedy Space Center, waarvandaan de NASA raketten de lucht in stuurt. Het bijbehorende Visitor's centre is een bijzondere en leerzame ervaring.

De vele gezichten van Florida

Een reis door Florida is er een met vele verschillende gezichten. Je beseft dat Florida grotendeels wordt gekenmerkt door een Latijns-Amerikaanse en Cubaanse invloeden. De staat heeft veel immigranten uit Cuba, de Caraïben en Centraal-Amerika, dankzij de ligging dicht bij deze gebieden, waardoor Florida een heerlijk ontspannen en op vele manieren on-Amerikaans deel is van de Verenigde Staten.

De Florida Keys

Eindig je reis in letterlijk het 'einde van de weg': Florida Keys. Deze eilanden liggen ten zuiden van Miami en zijn het meest zuidelijke punt in de VS. De eilanden zijn verbonden met het vasteland door een paar bruggen. In Key West heb je de meest prachtige zonsondergangen en wordt altijd gefeest. Bij Key Largo kun je goed duiken en snorkelen. Alle Keys zijn aanraders!

Boek je reis naar Florida

Boek bij ons goedkope vliegtickets, leuke hotels, avontuurlijke rondreizen en activiteiten.

Contact