Azië

Vliegtickets naar Azië

Vliegtickets naar Azië zijn er in verschillende vormen en maten. Of je nu een goedkoop enkeltje of een ingewikkeld combinatieticket naar Azië wilt boeken, bij KILROY travels heb je een ruime keus uit verschillende type vliegtickets naar Azië. Denk voor het boeken goed na over wat jij in Azië gaat doen, voordat je een vliegticket naar Azië boekt. 

Zoek vliegtickets

Kies type ticket

12+ jaar

2 t/m 11 jaar

t/m 1 jaar

Zoeken

Goedkope vliegtickets naar Azië

Goedkope vliegtickets naar Azië vind je op onze website. Bangkok is toch wel de populairste bestemming om op te vliegen. Maar ook Bali, Peking en Kuala Lumpur zijn populaire en vaak goedkope bestemmingen om op te vliegen. Als je echt goedkope vliegtickets naar Azië wilt vinden, vergelijk dan onderstaande vertrek- en aankomstbestemmingen in het online boekingsformulier. Het kan tot wel 300 euro schelen, en met trein of auto ben je er zo!

Vlieg voor goedkope vliegtickets naar Azië vanaf Amsterdam, Londen, Frankfurt, Düsseldorf of Brussel.

Vlieg voor goedkope vliegtickets naar Azië naar Bangkok, Denpasar (Bali), Singapore, Kuala Lumpur, Peking, Shanghai, Tokyo of Delhi

Vliegtickets naar Azië op maat

Je kunt naar Azië vliegen als onderdeel van je wereldreis, met een wereldticket. Maak je een reis door Azië? Dan wil je naar alle waarschijnlijkheid terugvliegen vanaf een andere bestemming dan waar je op bent gevlogen op de heenreis. Zo bespaar je tijd voor geen of weinig extra geld. Deze vliegtickets noemen we combinatietickets.

Studententickets naar Azië

KILROY heeft vliegtickets naar Azië speciaal voor studenten. Studeer jij en wil je langer dan 3 maanden door Azië reizen? Kies dan een studententicket. Je kunt zowel je vertreklocatie, als de vliegdatum van je vliegticket naar Azië wijzigen. We hebben studententickets  naar Azië met o.a. Cathay Pacific, China Airlines, Finnair en Korean Airlines.

Vliegtickets in Azië met Air Asia

Air Asia is de website voor de low-cost airlines in Azië. Zoek je een goedkoop ticket binnen Azië, kijk dan eens op de website van Air Asia.

Vliegtickets naar Azië boeken

Je boekt je vliegtickets naar Azië eenvoudig bovenaan deze pagina. De goedkoopste opties en studententickets worden automatisch voor je op een rijtje gezet. Wil je een stopover maken in Azië, een aantal tickets combineren of een wereldticket boeken? Neem dan contact op met onze collega's dan zoeken zij het voor je uit.

Contact