Azië

Top tours in Azië

Top tours in Azië

 

#1 Trekking door de jungle van Thailand

Het Umphang Wildlife Sanctuary staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en ligt in het noorden van Thailand. Tijdens deze trekking zie je kalkstenen kliffen en ga je raften door de wilde wateren van de Mae Klong rivier. Je zult onderweg wildlife zien, zoals gibbons, slangen, enorme hagedissen. Je hiket door de jungle en kunt een verfrissende duik in de grootste waterval van Thailand nemen (Tee Lor Su). Je logeert bij de locals midden in de jungle. Overnachtingen, vervoer en de meeste maaltijden zijn hierbij inbegrepen.

 

#2 Leren duiken op Koh Tao, Thailand

Koh Tao is beroemd om het duiken. Nergens in Azië worden zoveel duikbrevetten gehaald en dat is niet voor niets. Door het vele duiken zijn de riffen wel wat beschadigd, maar gelukkig wordt er aandacht besteed aan de wederopbouw van deze riffen. Koh Tao is een toffe duikbestemming voor duikers van alle niveau's. De duikplekken voor beginners liggen slechts op 20 minuten varen van Koh Tao, terwijl de diepere duikbestemmingen ongeveer op 45 minuten varen liggen. Als je geluk hebt spot je wildlife tijdens het duiken op Koh Tao, zoals walvishaaien, rifhaaien, roggen en schildpadden.

 

#3 Surfen op Bali, Indonesië

Bali is een droombestemming voor surfers, met meer dan 50 surfspots is er genoeg keuze! De goede surfers slaan hun slag bij Uluwatu en Padang Padang. Het surfcamp ligt in Canggu wat 30 minuten rijden is van Kuta en het vliegveld in Denpasar. In Canggu vind je voornamelijk veel surfdudes en surfchicks die met hun surfplank al scooterend richting de golven rijden. Het surfkamp is inclusief surflessen, yogalessen, overnachtingen in de surfvilla en airport pick-up.

 

#4 Rondreis door Vietnam

Deze 12-daagse rondreis is perfect voor reizigers die veel vrije tijd willen, maar geen tijd willen verspillen aan het regelen van vervoer en accommodatie. Een Engelstalige, lokale gids neemt je in 12 dagen mee naar de hoogtepunten van Vietnam, weet veel van het land en vertelt je hier alles over. Samen met een kleine, internationale groep ervaar je de combinatie van vrije tijd, socializen en het ervaren van de lokale cultuur. Overnachtingen, vervoer met bus/trein/boot en de meeste maaltijden zijn hier bij inbegrepen.

 

#5 Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam in 30 dagen

Dit zijn de hoogtepunten:

  • De tempelstad Angkor Wat in Cambodja
  • Indrukwekkende geschiedenis van Cambodja bij de Killing Fields
  • Een kleurtje opdoen op het strand in Sihanoukville, Cambodja
  • Stadstours in Ho Chi Minh Stad (vroeger Saigon) in Vietnam
  • De oostkust van Vietnam verkennen met Hoi An als tussenstop
  • Oorlogsmonumenten van de Vietnam-oorlog bezoeken
  • Zeilcruise door Halong Bay, Vietnam
  • Zeilen over de Mekong rivier
  • Citytrippen in oa Chiang Mai, Bangkok, Phnom Penh en Hanoi
  • en nog veel veel meer!

 

Maar we hebben nog veel meer groepsreizen, activiteiten, projecten en activiteiten in Azië.


Per pagina
Eerste  1 2 3 4  ...  Laatste 
Per pagina
Eerste  1 2 3 4  ...  Laatste 
Contact