Indonesië

Leer duiken in Indonesië

Duiken in IndonesiëGa je backpacken in Indonesië en lijkt het je tof om te leren duiken? Doe het aan het begin van je reis, zodat je tijdens je reis door Indonesië meerdere keren kan duiken. Duik tussen de schildpadden op de Gili Eilanden en met mantaroggen op Nusa Lembongan. Leer duiken in Indonesië! 

Haal je duikbrevet in Indonesië

Indonesië heeft mooie duiklocaties en is daarom populair onder jonge reizigers die hier hun PADI duikbrevet willen halen. Dat betekent ook dat er slechte duikscholen te vinden zijn. KILROY werkt samen de beste duikscholen in Indonesië, zodat je verzekerd bent van een veilige en goede duikcursus. Haal je PADI duikbrevet in Indonesië.

Duiken in Indonesië

Indonesië is voor duikers echt een feest! Zowel ervaren duikers als beginners kunnen terecht in Indonesië. De koraalriffen zijn mooi gekleurd en bieden huis aan veel mariene leven. Je kunt in Indonesië duiken met grote dieren, zoals haaien, walvishaaien, mantaroggen, dolfijnen en zeeschildpadden. Om het maximale uit duiken in Indonesië te halen, kun je zelfs een liveaboard doen: je verblijft op een boot en wisselt duiken, eten en slapen met elkaar af. Heb jij jouw duikbrevet al? Kies dan voor de "Fundiving" pakketjes, deze zijn inclusief accommodatie.

Kies tussen de volgende bestemmingen in Indonesië om te duiken:

Hier vind je foto's, filmpjes en informatie over duiken in Indonesië 

Per pagina
Per pagina

Duiken in Indonesië: Komodo 

 

Duiken op de Gili Eilanden - Indonesië

Duikspots op de Gili Eilanden

Duiken met mantaroggen op Nusa Lembongan - Indonesië 

Weet je niet welke PADI duikcursus in Indonesië je moet kiezen? Neem dan even contact met ons op.

Contact