Filipijnen

Leer duiken in de Filipijnen

Droom je ervan om te duiken tussen schildpadden, rifhaaien, aardelaarsroggen, mantaroggen, hamerhaaien en zeepaardjes? Lijkt het je te gek om te zwemmen door kleurrijke koraaltuinen? Ga dan duiken in Dumaguete, Manilla of Moalboal op de Filipijnen.

Duiken op de Filipijnen

De Filipijnen bestaan uit ontzettend veel eilanden, wat betekent dat er veel water is waar je goed kunt duiken! Het duiken op de Filipijnen is ongekend. Je vindt harde en zachte koralen, sardientjes, tonijn, rifhaaien, walvishaaien, kleine zeepaardjes, octopussen, zeeslakken en nog veel meer...

Haal je PADI duikbrevet op de Filipijnen

Heb je nog geen duikbrevet? Doe dan de "Learn to Dive" duikcursus in de Filipijnen. Kun je al duiken, maar wil je jouw duikskills verbeteren? Kies dan voor de "Advanced Course" in de Filipijnen. 

Duiken zonder duikbrevet

Wil je eerst kijken of duiken wat voor jou is? Kies dan voor "Fun diving". Binnen een paar dagen maak je een aantal duiken, zonder de boeken in te moeten. Daarna kan je altijd nog kiezen om verder te gaan en je PADI te halen. 

De duikcursussen

Elke duikcursus is inclusief duiklessen, -uitrusting, -brevet en acommodatie. Vervoer en maaltijden is afhankelijk van de cursus en plaats.  

Wil je en voorproefje? Check deze video en foto's over duiken op de Filipijnen.

Per pagina
Per pagina

Duiken op de Filipijnen - de boot

Duiken op de Filipijnen

Duiken Filipijnen onderwaterwereld

Clownfish op de Filipijnen

Kwallen - duiken op de Filipijnen

Lief zeepaardje - Filipijnen

Schorpioenvis - Duikcursus op de Filipijnen

Zeeschildpadden vind je op de Filipijnen

De Filipijnen

Contact