Zuid-Afrika

Top tours in Zuid-Afrika

Tours in Zuid-Afrika

 

#1 Safari in Kruger Park

Het Mpumalanga gebied herbergt één van de grootste contrasten. In het westen is het gebied begrensd met weelderige bossen, kristalheldere beekjes en watervallen om vervolgens over te gaan in de vlakke laaglanden met een rijke diversiteit aan flora en fauna. In dit gebied bevinden veel privéreservaten zoals het Kruger NP waar je zowel overdag als 's nachts op zoek gaat naar de Big 5. Daarnaast bezoek je Dullstroom, Robbers Pass en het historische stadje Pilgrim’s Rest. Je maakt vier overnachtingen op verschillende lodges in het Mpumalanga gebied, waaronder in Kruger NP.

 

#2 Hoogtepunten van Zuidelijk Afrika

Deze 24-daagse rondreis start in Kaapstad en neemt je mee naar Namibië, Botswana, Zambia, Zimbabwe en uiteindelijk Johannesburg. Deze route wordt geheel overland uitgevoerd, dus met een grote truck van A naar B. Je bezoekt oa Fish River Canyon, Sossusvlei, Etosha NP, Victoria Falls en Matobo.

 

#3 Kaapstad tot Johannesburg

In 18 dagen maak je een reis langs de kust van Zuid-Afrika. Je begint in Kaapstad, rijdt via de Garden Route naar Durban, bezoekt Drakensberg, Zululand, Hazyview en Bush Camp voordat je weer eindigt in Johannesburg. Dit alles doe je in een overland truck. Overnachtingen op lodges en meeste maaltijden zijn inbegrepen.

 

#4  Bezoek aan township Soweto

Verblijf twee nachten in een backpackershostel en wordt op dag twee in de ochtend na het ontbijt meegenomen naar Soweto, een township aan de buitenrand van Johannesburg. Middels een fietstour van 2 uur (of optioneel 4 uur) word je hier rondgeleid. Meng je tussen de locals en geniet 's avonds van een huisgemaakte, Zuid-Afrikaanse maaltijd. Op dag drie check je weer uit. Twee overnachtingen, twee diners en twee keer ontbijt zijn inbegrepen. 

 

#5 Leer surfen in Coffee Bay

Coffee Bay ligt in het zuidoosten van Zuid-Afrika, precies in het midden tussen Durban en Port Elizabeth. De subtropische Indische Oceaan zorgt voor een warme temperatuur, ook in het water. Je verblijft in het backpackerhostel Coffee Shack. Vijf overnachtingen, transfer en ontbijt én avondeten zijn inbegrepen.

 

Maar we hebben nog veel meer groepsreizen, activiteiten en projecten in Zuid-Afrika:


Per pagina
Eerste  1 2 3 4  ...  Laatste 
Per pagina
Eerste  1 2 3 4  ...  Laatste 
Contact