Zuid-Afrika

Surfen in Zuid-Afrika

Leren surfen in Zuid-Afrika is een echte aanrader. De kustlijn is 2,798 kilometer lang en heeft dankzij de 'Roaring Forties' (benaming voor de breedtegraad en de harde wind) een overheersende westenwind die voor consistente golven zorgt. De Atlantische en de Indische oceaan mengen tropisch met koud water, wat voor veel mariene leven zorgt (ja, ook haaien). 

Leer surfen in Zuid-Afrika

Of je beginner bent of al wat meer ervaren - iedereen kan leren surfen in Zuid-Afrika. Je wordt opgeleid door de beste surfinstructeurs die je de fijne kneepjes leren. De surfspots van Zuid-Afrika zijn te verdelen in drie gebieden: Kaapstad en omgeving, de Garden Route en omgeving en Durban. De surfschool in Kaapstad leent je alle equipment tijdens jouw surfcursus in Zuid-Afrika.

Het surfkamp in Kaapstad

KILROY biedt twee surfkampen nabij Kaapstad. Afhankelijk van het seizoen wordt bepaald in welk surfkamp je terecht kan. Het verblijf tijdens het surfen in Zuid-Afrika is top geregeld: je verblijft in een hostel met andere surfdudes en surfdudettes en krijgt ontbijt en avondeten.  

Surf on!

Per pagina
Per pagina


Leer surfen in Zuid-Afrika

Surfdudette in Zuid-Afrika

Surfkamp in Zuid-Afrika

Leer surfen in Zuid-Afrika

Surfcursus in Zuid-Afrika

Surfklas in Zuid-Afrika

Surfen in Zuid-Afrika

Leer surfen in Zuid-Afrika

Contact