Once in Cape Town

Once in Cape Town
vanaf EUR 86

Highlights

  • Nieuw hostel
  • Gratis activiteiten
  • Slaapzaal of privékamer

Details

  • Airport transfer
  • incl. 2 nachten
  • ontbijt
  • Stadtour of naar de Tafelberg
  • WiFi
Dit startpakketje is inclusief een airport transfer en 2 nachten accommodatie. Once in Cape Town is een combinatie tussen een hotel en een hostel en dus perfect voor jonge backpackers.

Startpakketje - inclusief 2 nachten 

Hoe fijn is het om na een lange vlucht niet te hoeven nadenken over wat er gaat komen. Regel dit startpakketje vooraf en kom in een gespreid bedje in Kaapstad aan.

Het startpakketje is inclusief een airport transfer en 2 overnachtingen in het centrum van Kaapstad. Je kunt kiezen tussen een simpel startpakketje, met daarin een airport transfer, een stadstour en een tour naar de Tafelberg of een boerenmarkt. Wil je meer dan dat? Kies dan voor het "foodie" startpakketje, waar je een koffie-, wijn- en foodietour krijgt. 

Locatie
Once in Capetown ligt in een wijk met veel toffe restaurants. Ook Long Street ligt om de hoek, bekend om de bars en clubs. Voor ieder wat wils! Het hostel ligt ver genoeg om geluidsoverlast te ondervinden.  

Over Once in Cape Town

Even geen budget om uit eten te gaan? Er is een keuken aanwezig waar je kunt koken, je kunt een kampvuur maken en heel hard relaxen in de tuin. De 24-uursreceptie heeft personeel die je kan helpen met het plannen van touristische activiteiten, zoals skydiven, surfen en meer... 

Once in Cape Town organiseert gratis activiteiten, zoals kroegentochten en buitenactiviteiten.  

Soorten accommodatie 

Verblijf op een slaapzaal of op een privékamer. De bedden op de slaapzaal zijn extra lang, hebben een kluis, een stroomvoorziening en een badkamer op de kamer.  

Privékamers hebben een hotelstandaard met heerlijke bedden, een televisie en een eigen badkamer.  

Once In Cape TownOnce in Cape Town - terras en bar

 

Once In Cape Town Slaapzaal

Once in Cape Town - Slaapzaal 

 

Kaart

 

 

Contact