Zanzibar

Leer duiken op Zanzibar

  • Hou jij van tropische eilanden?
  • Wil jij leren duiken? 
  • Klinkt Zanzibar je goed in de oren? Lees dan verder!

Ga duiken op Zanzibar

De duiklocaties bij Zanzibar zijn te gek - begeef je in een landschap met koraaltuinen, onderwatergrotten, muren die in de diepte verdwijnen met bijzonder leven: tonijn, barracudas, rifhaaien, zeeschildpadden, napoleonvissen en dolfijnen. De migratie van bultrugwalvissen gaat langs Zanzibar - haal jouw duikbrevet op Zanzibar in het migratieseizoen (tussen juli en november). 

Haal je duikbrevet op Zanzibar

Zanzibar is een eiland aan de oostkust van Tanzania. Als je er bent, neem dan de tijd je duikbrevet te halen! Zanzibar staat bekend om de witte stranden en om kristalhelder water met supermooie koralen en groot mariene leven. Vanaf Paje op Zanzibar ben je in 10 minuten op bescherme dive sites en voor de meer ervaren duikers kun je verder de zee op. Doe een 5-daagse "Learn to Dive" cursus of haal je "Advanced Course".

Hier vind je foto's en informatie over duiken op Zanzibar.

Per pagina
Per pagina

Foto's: leren duiken op Zanzibar 

 

Duikomstandigheden op Zanzibar 

Dive sites bij Zanzibar: The Lagoon, Lagoon Mounding, Stingray City, Big Wall.
Zicht: tot wel 30 meter
Watertemperatuur: 25 tot 30 graden
Bijzonder leven onderwater: prachtig koraal, koraalduivel, schorpioenvis, zeeslakken, tonijn, barracudas, napoleonbaars, mantaroggen, zeeschildpadden, walvishouden, dolfijnen en in juli/augustus bultrugwalvissen.

De dive sites op Zanzibar

Dive sites op Zanzibar

 

Contact