Zanzibar

Zanzibar, Pemba en Mafia worden ook wel Specerijeneilanden genoemd.
 

Tropisch Zanzibar

Zanzibar of Unguja ligt aan de oostkust van Tanzania. Pemba, Mafia en Zanibar behoren samen tot de Specerijeneilanden: nootmuskaat, kaneel en peper zijn naast toerisme de grootste inkomstenbron. Combineer je safari of je Kilimanjaro trekking met een aantal dagen hard chillen, kitesurfen, snorkelen en duiken op Zanzibar!

Stone Town

Het oude gedeelte van de hoofdstad van Zanzibar staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De meningen zijn er over verdeeld of deze stad goed wordt onderhouden of niet, maar de smeltpot van van Persische huizen, moderne Afro kledingboetiekjes, Arabische dhows op het water, ouderwetse roestige ferries en bijvoorbeeld een Italiaanse ijssalon maken de stad ontzettend leuk te bezoeken. Boek jouw vlucht naar Zanzibar bij KILROY. 

Activiteiten Zanzibar

Bekijk het hele productieproces van specerijen met een specerijentour. Je kunt ook heerlijk snorkelen en duiken in de wateren van Zanzibar en Pemba. Je gaat met een dhow de zee op en maakt stops om te snorkelen en pakt meteen een onvergetelijke zonsondergang mee. Zanzibar is omgeven door de zee, waar zee is zijn golven en wind en je kunt hier dus (leren)... Kitesurfen! Via KILROY boek je de tofste kitesurfcursussen met accommodatie en transfer vanaf het vliegveld.  

Leer duiken op Zanzibar

Er zijn veel divesites bij Zanzibar waar je oog in oog komt te staan met de meest bijzondere dieren. Grote groepen barracuda, schildpadden, dolfijnen, zeilvissen, walvishaaien en bultrugwalvissen komen je vaak vergezellen tijdens je duik.

Duiken op Zanzibar?

Contact