Mauritius

Bay Grande op Mauritius is een geweldige plek om te chillen, eten en te stappen.
 

Mauritius: een paradijs op aarde!

Naast parelwitte stranden en heldere zeeën is Mauritius ook nog eens supergezellig dankzij de feestliefhebbende inwoners. Op Mauritius is het heerlijk vertoeven: heerlijke drankjes, genieten aan het water, internationale cuisine en ontzettend veel activiteiten.

Mauritius is een klein eiland gelegen in de Indische Oceaan en hoort bij Afrika. Samen met de eilanden Rodrigues, Agalega en Cargados Carajos behoort Mauritius tot Republiek Mauritius. Vliegen doe je op de meest welvarende stad van Afrika, namelijk Port Louis. Het hoogste punt van Mauritius ligt in het zuidwesten en is de top van een dode vulkaan. Er zijn meren en watervallen, zoals de Chamarel watervallen. Je kunt hier 7 kleuren van de aarde zien, wat echt prachtig is.

De hoofdstad van Mauritius: Port Louis

Port Louis heeft het niet getroffen met de ligging, want tot twee keer toe is de stad helemaal verwoest. Ga toch een kijkje nemen, want Port Louis heeft de leukste markten, zoals Chinatown. Je kunt hier lekker shoppen. Ook kun je musea bezoeken, en wandelen langs de koloniale gebouwen die Port Louis rijk is.

Strand en feest bij Grand Bay

Grand Bay is de plek op Mauritius waar je terecht kunt om de hele dag lekker op het strand of vanuit een catamaran te chillen. 's Avonds kun je hier terecht voor een heerlijke maaltijd. Hierna is de dag nog niet voorbij, want dan gaan clubs zoals Insomnia open. Geweldige sfeer tijdens je reis naar Mauritius.

Onbewoonde eilanden rondom Mauritius

Reizen naar Mauritius betekent veel eilandhoppen! Ille aux Cerfs is een van de vele onbewoonde eilandjes die je vanaf Mauritius kunt bezoeken. Meestal zijn deze tours bij je hotel te boeken en duren een hele dag inclusief lunch en vervoer.

Volop vermaak op Mauritius

Naast zon, zee en strand kun je ook een gokje wagen op de paardenracebaan of de golfbaan op. De koraalriffen zijn perfect voor het spotten van kleine visjes, grote murenes, kreeften die je later misschien op je bord hebt en wrakduiken kun je hier ook doen!

Boek je reis naar Mauritius

Boek bij ons goedkope vliegtickets, leuke hotels, avontuurlijke rondreizen en activiteiten.

Contact