Sharm El Sheikh

Sharm el Sheikh
 

Sharm el Sheikh

Sharm el Sheik is een Egyptische badplaats gelegen op het schiereiland Sinaï. De ligging van Sharm el Sheikh is perfect voor duikliefhebbers, het ligt aan de Golf van Akaba en de Rode Zee. Sharm el Sheikh betekent "baai van de sjeik".

De onderwaterwereld van Sharm el Sheikh

Je vindt hier misschien wel de mooiste onderwaterlandschappen ter wereld: kristalhelder water, bijzondere koraaltuinen, exotische vissen maken dit een populaire duikbestemming. De populariteit van deze duiklocatie heeft helaas ook een keerzijde: all-inclusive vakanties, grote resorts en massatourisme heeft ervoor gezorgd dat het koraal niet meer is wat het was.

Reizen naar Sharm el Sheikh

Het imago van Sharm el Sheikh is dus niet altijd positief. Je houdt er van, of je haat het. Ben je op zoek naar een rustig oord waar je geen last hebt van andere toeristen, ga dan niet naar Sharm el Sheikh. Ben je echter op zoek naar een duiklocatie waar je zeker weet dat je goed kunt duiken voor weinig geld? Dan is Sharm el Sheikh zeker een bezoek waard.

Leer duiken in Sharm el Sheikh

Vliegen naar Sharm el Sheikh

Wil jij naar Sharm el Sheikh? Boek dan jouw vlucht bij KILROY, er gaan directe vluchten naar deze populaire badplaats in Egypte. 

 

Contact