Vliegtickets boeken bij KILROY

Zoek vliegtickets

Kies type ticket

12+ jaar

2 t/m 11 jaar

t/m 1 jaar

Zoeken
KILROY vergelijkt dagelijks de prijzen van alle bekende vliegmaatschappijen om je de best mogelijke prijs voor jouw vliegticket te kunnen bieden. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in flexibele jaartickets voor studenten en wereldtickets voor reizigers van alle leeftijden. Boek online of stel samen met onze specialisten je vliegtickets en wereldtickets samen.

Elke reis is anders en vaak zoek je het vliegticket dat optimaal aansluit bij je wensen. Maar soms zoek je simpelweg de leukste bestemming voor jouw (beperkte) budget. Dat begrijpen we en daarom hebben we bij KILROY verschillende vliegtickets voor je.

Goedkope vliegtickets - zoek & boek ze online

Goedkope vluchten van A naar B vind je overal op internet. Zo ook bij KILROY, waar we elke dag de prijzen up-to-date houden. Zeker in deze tijd komen vliegmaatschappijen dagelijks met aanbiedingen en prijsveranderingen. En denk ook eens aan prijsverschillen tussen vliegtickets wanneer je vertrekt uit Londen, Dusseldorf, Frankfurt en Brussel. Dat kan een hoop schelen. Online vliegtickets boeken kan via de module hierboven.

Meer dan retourtjes - onze specialiteiten:

Ben je op zoek naar iets anders dan een goedkoop retourtje, dan hebben we nog veel meer mogelijkheden voor je verre reis. Zo zijn we bij KILROY al sinds 1996 gespecialiseerd in oa exclusieve studententickets, combinatietickets en wereldtickets. Iedere reis is anders en misschien wil jij er nét iets meer uithalen dan wat er online te boeken is? Dan zijn onderstaande vliegtickets iets voor jou!

Studententickets naar verre bestemmingen

Studententickets naar verre bestemmingen
Voor jongeren tot 26 jaar en studenten tot 33 jaar hebben we speciale vliegtickets met verschillende vliegmaatschappijen. De tickets zijn een begrip onder reizende studenten. Ze zijn goedkoop, flexibel en ...
Meer informatie over studententickets

Combinatietickets en Multi-stop tickets

Combinatietickets en Multi-stop tickets
Met deze tickets kun je onderweg naar je eindbestemming uitstappen op meerdere plekken. Zo combineer je gemakkelijk twee, drie, vier of meerdere landen in één vliegticket ...
Meer informatie over combinatietickets

Wereldreizen en wereldtickets

Wereldreizen en wereldtickets
Vlieg letterlijk rond-de-wereld en blijf een jaartje weg. Laat onze specialisten je helpen bij het samenstellen van de perfecte wereldreis. Er zijn honderden routes langs meerdere continenten mogelijk ...
Meer informatie over wereldtickets

With an ISIC you get access to youth & student ticketsISIC kaart: betere vliegticket opties 

Met ISIC identificeer jij dat je student bent. Hierdoor krijg jij toegang op de studenten- en jongerentickets bij KILROY. Naast het boeken van flexibele en voordelige vliegtickets, heb je ook een internationale studenten-ID, toegang tot meer dan 40,000 kortingen in meer dan 130 landen! Koop jouw ISIC hier!  

Stopovers

Stap uit waar je normaal gesproken alleen overstapt op de volgende vlucht en blijf een tijdje hangen. Populaire stopovers zijn bijvoorbeeld: Thailand, Hong Kong, Miami of New York. Stopovers zijn niet online te boeken, dus neem contact met ons op wanneer je een stopover wilt maken tijdens je (wereld)reis. Kies dan voor een combinatieticket of wereldticket.

Contact