{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


De reis van Isa Luna naar Indonesië

Whatsapp Image 2023 08 29 At 20.43

Isa's reisroute door Indonesië

Wil jij net als Isa Luna op reis naar Indonesië? Wij hebben de reisroute voor je uitgestippeld en alle activiteiten op een rijtje gezet. Bij KILROY maken we avontuurlijke reizen op maat voor jongeren en backpackers. Of je nu gefascineerd bent door het ongerepte Sumatra, geïntrigeerd door de culturele rijkdom van andere Indonesische eilanden, of verlangt naar de betovering van Bali en Nusa Lembongan, wij maken een reis op maat die aan al je wensen voldoet.

Wil jij net als Isa op reis naar Indonesië? Neem gratis contact op met onze reisspecialisten en boek jouw volgende reis.

Plan jouw volgende reis

IMG 5339
7-daagse tour door Noord-Sumatra
Tijdens deze rondreis door Noord-Sumatra zie je alle hoogtepunten op je eigen tempo. Deze reis maak je samen met je eigen reisgezelschap en een lokale gids. Hierdoor heb je de mogelijkheid om Sumatra in alle rust te ontdekken.
Bekijk meer

Orang-oetans, jungle & vulkanen op Sumatra

Tijdens deze reis zul je hoogstwaarschijnlijk orang-oetans ontmoeten en zeker de prachtige natuur en cultuur van Noord-Sumatra ervaren. Na aankomst in Medan en het verkennen van de stad, zul je Bukit Lawang bezoeken, een klein dorp aan de rivier vlakbij de grens van het Gunung Leuser National Park. Van hieruit zul je de jungle in trekken om de schitterende orang-oetans te spotten en meer te leren over de verschillende aspecten van het tropische regenwoud. Vervolgens gaan we naar Berastagi, waar je een wandeling zult maken naar de vulkaan Sibayak om de zonsopgang te bewonderen, een prachtig gezicht! We nemen je ook mee naar het Tobameer, een groot vulkanisch meer, waar je zult verblijven op het grote eiland Samosir dat de perfecte plek is om te ontspannen en de lokale cultuur en het landschap te verkennen tijdens een fietstocht. De rondleiding eindigt in Medan, dat bekend staat om enkele van de beste gerechten in Indonesië.

Ik wil meer weten over deze reis

Green Hills In Samosir On Sumatra, Indonesia
Asia Indonesia Bali Yogastudio
Yoga pakket op Bali
Heb je een pauze nodig van het drukke leven? Dat begrijpen wij wel! En wat is nu een betere bestemming om dit te doen dan op de parel van Azië, Bali. Gelegen op slechts 25 minuten van het vliegveld van Denpasar vind je Sanur. Dit is waar je het yoga-verblijf vindt. De yogacursus bevindt zich aan het strand van Mertasari, ten zuiden van de meer toeristische stranden en met een minder drukbezocht strand. Het is de perfecte setting om tot rust te komen. Je kunt yoga beoefenen in een prachtige bamboe hut die uitkijkt over de oceaan - beter kan niet toch?
Lees meer

Ontspannen op Bali

De geheimen van Bali houden zich schuil buiten het toerisme van Kuta. Hier vind je de mooiste plekken van Bali: vulkanen, verborgen strandjes, fantastische Hindoetempels, kleine dorpjes en de warme persoonlijkheid van de Balinezen. Bali is het enige eiland van Indonesië dat hindoeïstisch is, waardoor de cultuur verschilt van die van de rest van het land.

Wil je ontspannen? Relax op de mooie stranden en ga surfen, snorkelen en duiken langs de kust. Of verblijf in een luxe accomodatie en start je ochtenden met een yogales. Of wil je graag meer van het eiland verkennen? Ga mee op een groepstour en leer andere backpackers kennen. 

Plan jouw reis naar Bali

Isa Luna Bali
Whatsapp Image 2023 08 29 At 20.43
Surf & Stay - 3 dagen op Nusa Lembongan
Tijdens deze Surf & Stay, ga je niet alleen surfen, maar zie je ook enkele van de 's werelds beste snorkelplekken. Dit surfkamp is geschikt voor alle niveaus, ook als je nog nooit gesurft hebt. Wil je meer surfen? Je kunt ook kiezen voor een 7-daags surfkamp.
Lees meer
Whatsapp Image 2023 08 29 At 20.43
Duiken op Nusa Lembongan
Ga je backpacken in Indonesië en lijkt het je tof om te leren duiken? Dit kan op Nusa Lembongang, maar ook op de Gili-eilanden en op Bali. Bij Nusa Lembongang kan je onder andere mantaroggen en maanvissen spotten. Een erg bijzondere ervaring. We hebben diverse duiken voor beginners en gevorderden. Liever snorkelen? Ook dat is onvergetelijk!
Lees meer

Met de boot naar Nusa Lembongan

Het betoverende eiland Nusa Lembongan ligt vlak bij de zuidoostkust van Bali. Bewonder adembenemende uitzichten vanuit het surfkamp waar Isa een paar dagen doorbrengt. Ga overdag surfen en/of snorkelen, en verken 's avonds het nabijgelegen dorp waar je kunt genieten van lokale restaurants en gezellige bars. Bovendien is Nusa Lembongan een unieke plek om te gaan duiken. Je vindt hier namelijk zowel kleine dieren op kleurrijke koraalriffen, als grote zeedieren. Een erg bijzondere duikervaring, voor zowel gevorderden en beginners.

Plan jouw surfavontuur

IMG 7924 Copy
Surfing Indonesia Bali

Reizen met KILROY

Wij zijn een reisbureau, gespecialiseerd in op maat gemaakte en unieke reizen voor jongeren en backpackers. Of dat nu naar verlaten eilanden, de jungle, lokale dorpjes, grote steden of witte bergtoppen is. Door onze kennis te combineren met de wensen van onze reizigers stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen.

Wil je meer reisinspiratie opdoen? Lees onze reisblogs en doe inspiratie op voor jouw volgende grote reis. 

 

Bekijk meer reisinspiratie

alt

Weet je nog niet waar je naar toe wilt?

Weet je niet zeker hoe ver je kan reizen met jouw budget? Of hoe je het best verschillende bestemmingen kunt combineren in één reis? Maak jouw eigen reis met onze Virtual Travel Guide. 

Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?